EN INTRESSANT BOKBLOGG: BILLY OCH BENNO

Når jag besökte min vän Thomas, som jag känt i snart 30 år och  som bor några timmar ifrån mig så berättade han att han startat en bokblogg med det fyndiga namnet Billy och Benno. Till min glädje hade jag lyckats inspirerat honom att skriva.

Thomas är en inkännande läsare och en mycket beläst person vars litterära omdöme jag håller högt. Än så länge finns där bara ett inlägg om Ford Madox Fords mest berömda roman Sorgligast av alla historier (The Good Soldier) men jag ser fram emot fler välskrivna recensioner av hans penna både inom litteratur och klassisk musik.

Här hittar du Thomas blogg.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.