EN MILSTOLPE TILL.

Förra året firade bloggen 10 år och över 100 000 lästa inlägg.

Upptäckte nu att med dagens recension är jag upp i 300 recenserade böcker. Jag blir själv både förvånad och lite imponerad. Tack till alla er som läser följer och kommenterar. Det är mycket inspirerande.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 tankar om “EN MILSTOLPE TILL.

 1. Gratulerar! Det är alltid lika stimulerande att läsa dina texter, också när de berör böcker som faller lite utanför de genrer jag i allmänhet intresserar mig för.

  Apropå Ivan Klima minns jag inte just nu om han förekom på Bokmässan 1990 när jag samtalade med tjeckiska författare inför publik, en av dem Pavel Kohout vars mycket intressanta roman En dans- och kärlekslektron utspelar sig i Theresienstadt/Terezin. Den hade just kommit på svenska.

  Jag ser att du slår ett slag för en ny blogg som uppmärksammar uråldriga böcker (från sjuttiotalet!). Du får gärna informera dina många läsare om den här sajten som går betydligt längre tillbaka i tiden, utan att böckerna för den skulle skulle vara mindre värda en förnyad uppmärksamhet:

  libriresurrecti.com

  där skriver jag bland annat om en man vars rekord i antal böcker, artiklar och andra texter är svårt om än inte omöjligt att slå: Jan Olof Olsson/Jolo. Vilket inte alls hindrar dig att hålla ångan uppe, tvärtom!

  Ivo Holmqvist, med bland annat de här sajterna/bloggarna:

  libriresurrecti.com

  skrivo – ivo holmqvist skriver om böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.