FÖR DIG SOM VILL GÅ PÅ OKÄNDA STIGAR

En av min bloggs mest trogna läsare och som till min stora glädje ofta kommer med spännande kommentarer till mina inlägg är professor Ivo Holmqvist. Ivo läste jag först på den utmärkta nättidningen  Dixikon som jag varmt kan rekommendera

Nu har Ivo berättat för mig att han har en blogg för bortglömda böcker och författarskap www.libriresurrecti.com. Jag har inte hunnit läsa än men titta runt. Det väcker verkligen min aptit. Och jag som har ett kalenderbitarminne känner inte igen många namn!

Som om inte det räcker skriver Ivo även om böcker på denna blogg:
https://ekstromgaray.se/amnen/blogg/skrivo-ivo-holmqvist-skriver-om-bocker-och-annat/

Nöjsam läsning.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.