GUARDIAN BOOKS PODCAST – EN GULDGRUVA FÖR ANGLOFILER

Dagstidningen Guardian har en mycket bra podcast. Programledaren Clarie Armitstead och hennes bisittare Sarah Crown är mycket inspirerande att lyssna på. De diskuterar nya böcker, intervjuar författare, går igenom olika trender inom litteraturen.
På köpet får du en gång i månaden Guardian Book Club där den mycket engagerande John Mullan, professor i litteratur på University College London, tillsammans med författaren inför en entusiastisk publik diskuterar en av författarens romaner. Också mycket intressant.
Här hittar du det.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.